Sóder szállítás Budapestre

Anyósoméknál felújítás kezdődik a napokban. Miután elég nagy rálátásom van az építőiparra, azon belül is a kivitelezőkre és az építőanyag, sóder szállítás lebonyolítóira, ezért szívesen segítek nekik ebben a nagy feladatban. Mert egy felújítás az bizony egy embert próbáló projekt.

Sóder szállítás felsőfokon

Az első lépések mindig nehezek, amikor elhatározza valaki, hogy felújításba kezd. Egyrészt ez egy akár több hónapig tartó, hosszú, fárasztó, kosszal járó időszak lesz, amit csak megkeserít, ha ebben a sóder szállítás körülményei sem megfelelőek. Mert mi lehet ezzel a gond, kérdezik sokan? Hát elmondok nektek, hogy igenis nagyon sok múlhat ezen. És ha nem profi minőségben és pláne megfelelő áron történik a sóder szállítás, akkor a kedves ügyfél bizony be van csapva. És ez sosem kellemes. De nézzük meg ezt részletesebben is.

sóder szállítás

Sóder szállítás a bányából

Azt gondolom nem kell agyonmagyaráznom, hogy minél inkább a gyártótól vagy adott esetben a bányából történik a sóder szállítás, annál jobb árat lehet elérni a kereskedőnél. Na ebben lesz tökéletes partnerünk a Fuvar-oda cég, akik gyári, „bánya” áron tudnak nekünk mindenben segíteni. Hogyan lehetséges ez? Biztos van benne valami kanyar, amivel a legvégén az ügyfél fog majd rosszul járni. Hát nem!!! Ez a cég büszke arra már hosszú évek óta, hogy stabil partnerek között tudhat nagy építőipari cégeket, közepes kivitelező vállalkozásokat és magánszemélyeket, akik visszajárnak hozzájuk hosszú évek óta. Azt hiszem, nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy ez ritka ma Magyarországon, mint a fehér holló. Hogyan érték ezt el például a www.fuvar-oda.hu – sóder szállítás területén.

Egyszerű. Úgy, hogy egyenesen a bányából szállítanak, hihetetlenül kedvező áron, akár azonnal is, miután állandó készletük van szinte minden építőanyagból. És ha ez nem lenne elég, mindehhez egy olyan profi nyilvántartási rendszerük van, amelyben minden nyomon követhető és visszaellenőrizhető. Visszatérve anyósomékra.

Amikor elvittem őket a Fuvar-oda céghez apósom azonnal megtalálta velük a közös hangot (ő költöztet, fuvarozó vállalkozó), hiszen ő bútorokat szállít, így csak a termék más. Azonnal érezte, jó helyre hoztam őket, mert minden amire szükségük lesz, azt itt megkapják és ami a legfontosabb, hogy a sóder szállítás is kedvező áron áll majd rendelkezésükre. Mert abból bizony nem kevés fog majd kelleni nekik. És miután a kivitelezőjüknek egy-két szakipari munkára nem volt embere, ebben is segítségükre tudtak lenni, mert a hosszú, évtizedes múltjukra való tekintettel ebben is nagyon sok és kiterjedt kapcsolatrendszere van a Fuvar-oda csapaténak. Így szinte két legyet tudtak egy csapásra leütni.

 

Végeredményben tökéletes ajánlás volt a cég apósoméknak és bízom benne, hogy ahogy már sokszor tudtunk egymásnak segíteni az elmúlt egy évtizedben, úgy most ezzel viszonozni tudtam egy kicsit nekik a sok jót, amit kaptunk tőlük. És a Fuvar-oda cégnek is hoztam egy újabb hűséges kuncsaftot.