Ruhatisztítás profiktól

Nem gondoltam volna, hogy ekkora különbség lehet tisztítószalonok között! Azt hittem, hogy egyszerűen beviszem a ruhákat, ott valaki kedvetlenül átveszi, jön a ruhatisztítás, visszaadják, kifizetem, aztán viszontlátásra.

Lehet másképpen is a ruhatisztítás szolgáltatását kezelni?

Van egy jó hírem! Nagyon is! Néhány hónapja történt, hogy a barátnőmmel sétáltunk a Nemzeti Színház környékén, pontosabban az odáig vezető sétányon, ahol az a sok irodaház és lakóépület található. Az egyik épület tövében található az Óceán Tisztítószalon. Ők az a Csapat, akik a ruhatisztítás fogalmát megújították és tökélyre fejlesztették.

Kezdjük azzal, hogy már tényleg régóta hordjuk a ruháinkat és néha függönyeinket, szőnyegeinket tisztításra, de valahogy sosem vettem észre, hogy ezt lehet másképp is csinálni. Mindig az volt az érzésem, hogy azok, akik a ruhatisztítás szolgáltatást végzik, üldögélnek egy kicsit sötét, ablaktalan helyiségben, és már bocsánat, de egy kicsit befásult robotok. Semmi személyes élménye nem lehet az embernek.

ruhatisztítás

Ruhatisztítás a Duna-parton profi módon!

Na, most jön a váratlan meglepetés. Éppen vettünk egy-két új ruhát a sétánk alkalmával a belvárosban és sajnos mind a kettőnknek megvan az a szokása, hogy azonnal ki kell mosni, vasalni a ruhákat, mielőtt felvesszük őket. Megláttuk a szalont, betértünk és meglepődtünk! Egy gyönyörű, világos szalonba tértünk be, ahol egyszerűen nincs jobb szó rá, de áradt a tisztaság érzése! Mind a ketten egyből arra gondoltunk, hogy itt a ruhatisztítás biztosan profik végzik. És nem csalódtunk.

A munkatársak elképesztő kedvességgel mutatták be milyen lehetőségek közül tudunk választani, milyen extra szolgáltatásokat lehet igénybe venni a ruhatisztítás során, és mindezt egy kényelmes kanapén ücsörögve tudtuk megbeszélni. Kérdeztem esetleg kérhetnék-e egy pohár vizet, mert be kellett volna pont vennem egy gyógyszert. Erre természetesen azonnal hozta is egy másik kedves munkatárs és megdöbbenésemre azt is megkérdezte esetleg kérünk-e egy kávét vagy teát esetleg.

Én nem tudom, hogy ezt tudatosan építették fel vagy csak egyszerűen zsigerből jön belőlük, de hihetetlen profizmussal vettek le a lábunkról. Megmondom őszintén, hogy azóta inkább csak kevesebb ruhát viszek le egyszerre az Óceán szalonba ruhatisztítás végett, hogy élvezhessem a csapat kedvességét. Mert bár felmerült az a gyanúnk, hogy az első alkalom, csupán „beetetés” volt, de van egy jó hírem! Nem! Azóta is folyamatosan ugyanez a kedvesség társul a szolgáltatáshoz és mostanra gyakorlatilag barátokká váltunk.

Természetesen már a második alkalomtól felkínáltak kedvezményes lehetőségeket, amelyek vagy összeghez vagy a látogatások számához köthetők. Majd 3 hónap múlva törzsvásárlói kártyát is kaptunk, amellyel folyamatos és állandó kedvezményeket vehetünk igénybe. A legújabb szolgáltatásuk az, hogy már kijönnek a ruhákért a lakásra és a megbeszélt időben visszahozzák. Fantasztikus újítás, de megmondom őszintén, hogy a kedvességük és a séta miatt is mi inkább maradunk a helyszíni ruhatisztítás szolgáltatásnál.