Fotó stúdió Budapest szívében

Filmes cégnél dolgozom. Nagyon sok utómunkánk szokott lenni forgatások kapcsán és előfordul, hogy nehézségekbe ütközik profi helyszínt találni. Szerencsére a legutolsó munkánknál felhívta valaki a figyelmünket a G3 Fotóstúdióra, akiknél a professzionális enni

 

Mit tud nyújtani egy fotó stúdió Budapest belvárosában?

Először is amire nekünk folyamatosan szükségünk van, azok a következők. Nagy, tágas terek. Több helyiség, miután sokszor egyszerre kell többféle háttérrel elvégeznünk a fotózásokat, és nincs időnk átállni a hátterekkel. Mert egy forgatócsapatnak, amiből sosincs elég az az idő. Nem tudom, hogy ez miért van, de én évek óta ebben a szakmában dolgozva folyamatosan szembesülök, hogy nekünk 30 órás napok se lennének elegek! ☺

A G3 fotó stúdió Budapest 13. kerületében található (weboldal itt), ami nekünk nagyon praktikus, mert a legtöbbször az M3-as vagy a 2-es út mentén forgatunk és onnan a városba tartva tökéletesen útba esik a fotózási helyszín. Ez a színészek számára mindennél fontosabb, hogy egy nagyon fárasztó nap után ne kelljen a város másik végében található helyszínre menni.

fotó stúdió budapest

Amit ma elvárunk egy fotó stúdió Budapest belvárosában lévő irodájától

Nem vagyunk egy érzelgős csapat. Ennek az az oka, hogy cirkuszi cigány életmódunk van! Egyik városból a másikba. Egyik országból a másikba. Nincs megállás. Nincs idő érzelmekre, vagy éppen beleszeretni valamelyik helyszínbe, szolgáltatásba. Azonban ha lehet ez a fotó stúdió Budapest közepén, azért egy kicsit az én szívemhez közel áll. Amikor csak lehet, velük dolgozunk. Profik. Mind a személyzet, akit rendelkezésünkre bocsátanak igény szerint. Mind a felszerelésük. Mind a helyszín tökéletessége. 2016-ban egy fotó stúdió Budapest belvárosában pontosan ezt kell, hogy nyújtsa. Szinte tökéletes!

Nekem, ami kimondottan tetszik az az, ahogyan a fotó háttereket lehet variálni, ahány féle szinte színpadi díszlettel egyenértékű kellékekkel rendelkezik ez a fotó stúdió Budapest 13. kerületében: http://www.g3studio.hu/kapcsolat/ . Tényleg meggyőző, nemcsak a helyszín és a szolgáltatási csomagjaik, hanem a szolgáltatási áraik is. Mert ez természetesen nagyon nem mellékes, főleg a főnökeim és a külföldi stúdiók számára. Nekik a legfontosabb talán ez, de szerencsére a helyszín kiválasztása mindig az én feladatom és amennyiben Magyarországon forgatunk, akkor én mindig a G3 fotó stúdió Budapest szívében lévő irodáját választom.
Lehet más helyszínt is keresnünk kell természetesen. Mert azért nem lehet elvárni egy fotó stúdió Budapest közepén lévő helyszínétől sem, hogy minden elvárásunknak megfeleljen. De a legtöbbször felmerülő igényeket és feltételeket mindig sikerül maximálisan leegyeztetni velük, sőt amennyiben olyan felkérésünk lenne, amelyet nem tudnak náluk teljesíteni, akkor azonnal megszervezik a másik stúdiót is, anélkül, hogy nekünk bármi dolgunk lenne. Na jó. Átmenni a másik helyszínre persze át kell. Persze azért jó lenne, ha a teleportálásban is tudna már valamit lépni a G3 fotó stúdió Budapest belvárosában.